ԲԱՑՎԵՑ «ՍԹԱՐ»-Ի ՀԱՑԻ ՆՈՐ ՓՈՒՌԸ
Այսօր` մայիսի 20-ին, պաշտոնապես բացվել է «Սթարի» ժամանակակից հացի փուռը, որը հացի արտադրության ոլորտի եվրոպացի մասնագետների երկար եւ քրտնաջան աշխատանքի արդյունքն է: Ինչպես «Բիզնես 24»-ին տեղեկացրեց «Սթար»-ի մարքեթինգի տնօրեն Նարինե Ավետիսյանը, աշխատանքների առաջին փուլում սարքավորումների տեղադրման եւ փորձարկման համար հրավիրվել էր Մարտինիան Վարաշտեանուն` «Frital» իտալական ընկերության գլխավոր տեխնիկը: Հենց այս ընկերությունից էլ «Սթար» սուպերմարկետների ցանցը ձեռք է բերել հացթխման սարքավորումները: Հացի փռի մասնագետները վերապատրաստվել են «Diamalteria Italiana» ընկերության զարգացման գիտական հետազոտությունների դեպարտամենտի առաջատար տեխնոլոգի մոտ:
Աշխարհահռչակ «Bongard» կորպորացիայի փռի կիրառությունը հնարավարություն է տալիս նվազագույնի հասցնել մարդկային գործոնը հացի արտադրության գործընթացում եւ ապահովում է բարձր որակ: Ավելին, ներքին տեխնոլոգիական վերահսկողությունը թույլ չի տալիս չհամապատասխանող հումքի կիրառությունը, ինչը նշանակում է բացարձրակ նոր մոտեցում հացի որակին: