Հունվար-մայիս ամիսներին պաղպաղականի արտադրության ծավալները Հայաստանում աճել են 11.7%-ով
ՀՀ ազգային վիճակագրական ծառայության հրապարակած տվյալների համաձայն 2014թ.-ի առաջին հինգ ամիսների ընթացքում Հայաստանում արտադրված պաղպաղակի ծավալներն անցյալ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ աճել են 11.7%-ով և կազմել 1 954.1 հազար լիտր:
Միևնույն ժամանակ պանրի արտադրության ծավալներն աճել են 2.8%-ով և կազմել 6 419.9 տոննա: Կաթի դեպքում աճը կազմել է 4.8%՝ 178.2 մլն լիտր, իսկ մածունի արտադրության ծավալները նվազել են 9.7%-ով և կազմել 1 445.9 տոննա: Զգալիորեն կրճատվել է թթվասերի արտադրության ծավալները՝ -28.7%, 1 163.2 տոննա, իսկ կաթնաշոռի արտադրության ծավալները նվազել են 14.2%-ով և կազմել 344.3 տոննա: